Ugens ønsker

Dette indlæg indeholder affiliate links!
Indlægget kan også indeholde ironi, sarkasme samt dårlig humor.


Heya Tøzzer! Drenge!

Inspireret af mange andre blogz har jeg besluttet mig for at lave en ønskeseddel med ugens fund!

Jeg har derfor brugt timer på Zalando GlobalTools hvor de forhandler blandt andet, “DKNY” “Hitachi”, “Banana Republic” “Holzmann” og ikke mindst mit totale yndlingsmærke “Tommy Hilfiger” “Bosch” og OMG hvor er der bare maaaaange fede ting altså, jeg kunne skrive 10.000 indlæg om alle de ting jeg ønsker mig!

Jeg trænger SÅ meget til noget nyt tøj værktøj og selv om jeg synes at min stil mit udvalg er ved at være ret fedt, så er der jo altid plads til forbedringer.

Kære lækre rige fyr, det er på tide at vi finder hinanden så du kan købe lækkert tøj til mig!
Kære bankrådgiver, jeg har brug for at få forøget mig kassekredit!

Anyway! Here goes!

1. Tommy Hilfinger Dunjakke (1595,-) Bosch GCM 12 GDL Kap- og geringssav Professional (12635,-)
Min vådeste drøm omhandler denne dunjakke fra Hilfiger Kap/Geringssav. Let’s face it, den er jo bare mega nice! Den kommer i 3 1 farver li’som og har en kinaflip krave skærekapacitet på104 x 341 mm ved en vinkel på 0° som jeg BARE ÆLZKER! Og totalt bonus, så kan den jo li’som også vaskes i maskinen er den på 2000W!

Tommy Hilfinger Dunjakke kan købes her!
Bosch GCM 12 GDL Kap- og geringssav Professional kan købes
her!

2. DKNY  Runway Xtra Kjole (5395,-) Hitachi RH 650V Varmluftpistol 2.000W (1157,50,-)
OMG! Jeg er så forelsket i den her kjole! Den dybe udskæring der giver et classy, næsten galla agtigt look. Samt hætten bagpå der samtidig sige “Hey, I look classy but casual!” <3
Jeg mangler en varmepistol. Den her er en fin varmepistol… Det er lidt svært at være oppe og køre over en varmepistol…

DKNY  Runway Xtra Kjolen kan købes her!
Hitachi RH 650V Varmluftpistol kan købes her!

3. Casadei Sneaker High Rose (5395,-) Kopieringsdrejebænk Holzmann DBK1300F vario (17622,50,-)
*SUK!* Nogen gange så lander man bare på noget hvor man tænker “Dem Den her får jeg aldrig råd til, men den er bare SÅ fede fed!”. Så græder man lidt, spiser lidt is, græder lidt mere. Printer billedet ud, kigger på det, tørrer tårerne væk fra billedet. Printer et nyt ud fordi at ens tårer har smattet det hele sammen. Hænger det op på væggen. Græder lidt mere. Bygger et alter omkring det. Tænder levende lys. Ofrer et lam og sælger sin sjæl til satan i håbet om at han vil opfylde dit største ønske om at få den her Casadei Sneaks Holzmann drejebænk! I NEEDZ THEM IT!

Casadei Sneaks kan købes her!
Holzmann drejebænk kan købes her!

4. Banana Republic Overall (1095,-) Bosch GTS 10 XC Bordrundsav Professional (8385,-)
Jeg mangler en onepiece bordrundsav. Faktisk er jeg på det niveau at jeg efterhånden ikke kan undvære en onepiece bordrundsav. Lige meget hvor jeg kigger hen i mit skab hus ser jeg sneakers og accessories projekter, der bare ville passe perfekt sammen med den her onepiece fra Banana Republic hvor jeg simpelthen bare mangler den her bordrundsav. Da jeg så den første gang synes jeg måske ikke helt at den var så fed! Men efter at have prøvet den tilfældigt i en butik er jeg kommet frem til at jeg MÅ have den her! Jeg er sikker på at lige netop den her rundsav ville gøre mig liv meget lettere! Kunne være at jeg snart skulle investere i en rundsav… Spørgsmålet er så bare… Hvor pokker skal den stå henne… Måske skulle jeg bygge et værksted først, men det ville bare være SÅ meget lettere hvis jeg havde en bordrundsav.

Banana Republic Overall kan købes her!
Bosch GTS 10 XC Bordrundsav kan købes her!


Skriv et svar