356.226 skridt i februar måned and counting.

Så nåede vi der til igen… Et indlæg om at tabe sig… Ja ja Peter, go ahead, make my day!

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ikke er den mindste fyr i verdenen. Mine godt 110 kilo fordelt på 190 cm gør at jeg godt kan se at jeg trænger til at tabe mig og specielt dunken foran pynter ikke altid super meget.

Forskellen på dette indlæg og hvad jeg tidligere har skrevet på min gamle blog er dog at jeg allerede nu er i gang og derfor ikke varsler en komplet livsstilsændring.

Efter at jeg friede til Kasia, har vi sat os sammen og snakket om at vi gerne vil stå helt skarpe til vores bryllup. Det betyder at vi har lavet nogen småændringer i vores hverdag.

Småændringer der er listet her under:

 • Madplan
  Vi laver madplan hver søndag, handler ind om søndagen og holder så vidt muligt denne madplan.
  Det har ud over at vi nu spiser sundere og mere varieret også gjort at vores madbudget er faldet med 500 kroner om måneden samt at vi smider mindre mad ud.
  Arlas madplan har været til stor inspiration her og kan helt sikkert anbefales!
  Det har været vigtigt for os at vores madplan ikke blev helt sundheds-freaks-orienteret, da vi så ville falde tilbage til vores gamle vaner. Derfor skal der stadig være plads til flødesauce og bacon en gang imellem.
 • Mindre portioner
  Det har specielt været et problem for mig, men efterhånden som vi begyndte at følge en madplan og fulgte opskrifterne var der bare ikke så meget mad mere. Det betød helt naturligt at mine portioner blev reduceret og samtidig spiser jeg mig ikke totalt proppet mere.
 • Mindre fast food
  Vi spiser mindre fastfood. Ikke at vi er blevet hellige og aldrig nogensinde rører det, det ville være en direkte løgn. Men det er blevet kraftigt reduceret. Som en bonus sparer det også på madbudgettet.
 • Vegetar dage
  Havde du spurgt mig for 2 år siden om vi ikke skulle have en vegetar dag, så havde jeg nok forklaret dig at det ALDRIG nogensinde kommer til at ske. Ikke desto mindre har vore madplan gjort at vi ofte har en enkelt dag eller 2 om ugen hvor vi ikke spiser kød. (Jeg ved ikke om det her nogen bonuser, andet end at jeg ikke er fanatisk omkring kød mere)
 • Bevæger os mere
  Vi går typisk en lang tur hver eneste dag, det har betydet at vi dagligt ryger over 10.000 skridt taget i løbet af en dag (her skal man tænke på at vi begge tog har kontorarbejde). Det betyder mere overskud, en mulighed for at koble fra, glemme arbejdet, tv og facebook og rent faktisk kommunikere med hinanden. Som en bonus har det også givet en gladere og roligere hund (som selvfølgelig bliver luftet ud over den ene lange tur om dagen).

Det er ikke store ændringer, men det er en start. Planen er at der løbende skal komme mere til, lidt småtræning oven i af forskellige karakter og yderligere justering af madplanen, samt at vi skal prøve at gro nogen af vores grøntsager selv. Alle småting som hele tiden forbedrer vores livsstil.

De her småændringer har gjort at min vægt er gået fra 113 kilo til 110 kilo siden januar, så et eller andet må rigtig må jeg jo gøre.

En af de helt store motivationsfaktorer for mig har været mit Garmin ur som min fantastiske forlovede har foræret mig. Det bruger jeg til at holde styr på hvor mange skridt jeg går hver dag og jeg kan godt mærke irritationen og skuffelsen når jeg ikke har opnået mit forventede antal skridt.

Ovenstående klip viser hvordan jeg i denne måned har taget 356.226 skridt i februar, svarende til et gennemsnit på 13.193 skridt om dagen. Mit daglige mål ændrer sig fra dag til dag alt efter hvor meget jeg bevæger mig, de blå streger viser der hvor jeg ikke har opnået mit daglige mål (i dag har jeg endnu ikke bevæget mig super meget).

Februar måned har været min mest aktive måned imens jeg har haft mit ur, men det er ikke nok Den Episke Questlog er derfor opdateret med et nyt mål der hedder gå 500.000 skridt på en måned. Jeg forventer at den bliver klaret i marts måned og derefter sætter vi et nyt mål!

Skal selvfølgelig nok holde jer opdateret.

XOXO og god tur.


En kommentar

 • Jesper Jørgensen

  28/02/2017

  Fedt Peter. Glæder mig til at følge din blog.
  Ses på job

  Svar

Skriv et svar