Den Ultimative Bucket List

Jeg har Danmarks største… Bucket List!

JEG HAR DANMARKS STØRSTE BUCKET LIST!

Vi har nu rundet 200+ punkter på bucket listen, hvilket – hvis jeg selv skal sige det – er PISSER HAMRENDE FEDT!

Derfor smider jeg en udfordring op.

Find en DANSK bucket list der er større end min!

Såfremt det rent faktisk lykkedes, trækker jeg lod om en… øhm… ja… en… TABLETPEN! Til den enorme værdi af omkring 7 (Syv) kroner. Sendt direkte fra KINA! Hvor jeg afholder ALLE omkostninger herunder også told, moms og lign.! Konkurrencen løber fra nu af og indtil jeg synes at den skal stoppe.

Jeg ved at der er masser af udenlandske bucket lister som er meget større en min, en god del af dem har jeg så galt selv hentet inspiration fra. Vi er på vej efter dem, men der er noget vej endnu.

I forbindelse med at jeg har rodet en del i baggrunden på bloggen. For at sætte den endnu mere op som jeg gerne vil have det, tænker jeg at det ville være passende med en lille opdatering.

Flere punkter på listen

Vi er slet ikke færdige endnu. Faktisk er vi først lige begyndt med punkter på listen og der skal nok komme en del flere til. Som billedet øverst i indlægget viser, så går jeg efter at lave;
“Den Ultimative Bucket List”

Facebookside

Jeg har endelig fået en facebookside op og køre, det betyder ikke at jeg vil spamme mine egne venner mindre. Men i stedet at jeg nu har mulighed for at køre statistisk over hvor mange jeg rent faktisk når ud til. Samtidig giver det også lette muligheder for at komme ud til væsentlig flere personer.

Tiden må så vise om der rent faktisk er nogen der gider at læse om mig.

Instagram

Planen er også at begynde at få min Instagram op og køre. Eftersom at bloggen handler om mig, så bliver det også min private Instagram vi starter op på. Så må vi se hvad der sker hvis det tager fart lige pludselig.

Flere indlæg om motivation og inspiration

Det er planen at der skal komme flere indlæg der omhandler motivation og inspiration. “X antal ting som Y” indlæg er også planen og i støbeskeen. Alt sammen for at kunne hjælpe jer i gang med JERES bucket list og videre ud i oplevelserne 🙂

 


Skriv et svar