Gør det nu bare!

A’ hva?

Når jeg sidder sådan en sen hverdagsaften og skriver på indlæg, er det ikke altid at inspirationen lige kommer dumpende ned fra himlen.

Emnerne er der, jeg har som sådan sat fokusområdet for bloggen, den skal handle om mig. Men ikke mig som i, hvad jeg spiser eller hvad jeg har på af tøj. For ærlig talt, så er jeg ikke sindssyg spændende på det punkt.

Til gengæld skal den handle om oplevelser, den skal handle om mine tanker og hvad jeg har lyst til at prøve.
Den er mit forsøg på at få den her fantastiske tid vi kalder et liv, til at være så spændende som det overhovedet kan, når man i princippet bare er en helt almindelig fyr fra lille Danmark.

Bloggen er bygget op omkring min bucketlist eller min questlog, som den nørdede person jeg er godt kan lide at kalde den. Den bygger på det fundament at jeg gerne vil dele mit liv, min verden og min hverdag med jer. Men også med mig selv. Men ikke nødvendigvis bare dele den, nok egentlig nærmere forbedre den, gør livet sjovere og mere spændende.

Derfor kommer jeg også tilbage til et af de helt store spørgsmål. Hvad er det jeg vil sige med det her indlæg?
Det er egentlig ret simpelt og kan forkortes ned til 3 små ord, 3 ord som et af de helt store tøjfirmaer i verdenen har taget til sig.

“Just Do It!”

I bund og grund vil jeg giv mig selv, men måske også nogen af jer det ofte meget velkomne los bag i.

Det er virkelig ikke så svært, men hvor har mennesker dog bare mange undskyldninger.

  • “Jeg skal arbejde.”
  • “Jeg skal lige spørge min kæreste.”
  • “En eller anden undskyldning der omfatter børn.”
    (Jeg har ikke selv børn endnu, men jeg har set at nogen personer sagtens kan undvære dem en enkelt aften, måske endda en weekend, eller hvis det skal være helt vildt en uge!)
  • “Lad os se på det.”
  • “Vi må snart finde en dato.”

Jeg er ikke speciel på det punkt, jeg har været alle ovenstående undskyldninger igennem (med undtagelse af nr. 3). Men det er som om at efter jeg begyndte at komme sammen med Kasia og nåede til et punkt, hvor de fleste nok vil kalde mig RIGTIG voksen (i hvert fald fysisk, mentalt bliver jeg det nok aldrig), er jeg begyndt at gå mere op i mottoet “Just Do It”.

Derfor vil jeg oftest også være en af dem der arrangerer ting. Både i de vennekredse jeg er i, men også på arbejdet, eller i grundejerforeningen.

“Jeg skal lige spørge min kæreste”

Et godt eksempel er undskyldning nr. 2 “Jeg skal lige spørge min kæreste”. Jeg hader det svar! Til jer fyre der stadigvæk bruger den undskyldning når I har rundet 25 har jeg ærlig talt kun et svar til jer.

“Gro et fucking par boller!”

Hjemme hos os er det ganske simpelt. Aftaler skrives i kalenderen, kalenderen har vi begge to adgang til på begge vores telefoner. Hvis der ikke står noget i kalenderen, så er dagen fri. Hvis du har glemt at skrive en aftale ind, så må du selv forklare dig ud af den over for dem du har lavet aftalen med.

Det betyder at jeg oftest MED DET SAMME kan sige om jeg skal noget fredag aften når der er en der spørge om vi skal spise bøffer og drikke øl.

Få nu forhelvede bare lavet de aftaler

Pointen er at det er for pokker da DIT liv! Det er DINE oplevelser. Det er DIN tid. Selvfølgelig er der forpligtigelser i ens hverdag, det følger sgu da med i voksenpakken. Men husk nu at det er DIT liv, ikke din kærestes, ikke dine børns. DIT!

Det er samme fremgangsmåde jeg bruger med min bucketlist. Gør det nu bare. Meld dig som bloddonor! Book den tur, hvor drengene skal ind og brygge øl! Smag på den satans snegl, selv om det nok er det sidste i hele verdenen du har lyst til! I stedet for bare at snakke om det eller tænke over det. Ufuldendte drømme er der nok af i denne verden.

Et eller andet skal du jo bruge de penge man tjener på og nogen af jeg må godt nok tjene mange, når I arbejder hele tiden!


3 kommentarer

Skriv et svar