En fyr gik 500.000 skridt på en måned, hvordan han gjorde det vil CHOKERE dig! #NoClickbaitHere

Sandheden er at… FREAKING FUCKING JA OM JEG IKKE GJORDE DET! Jeg gik 500.000 skridt på en måned! Det er fandeme mange, selv målt efter at jeg virkelig godt kan lide at gå.

Det betyder jo at jeg kan sætter en stor fed markering på min questlog.

Jeg synes at vi skal tage lidt statistik.

Det er tydeligt at det er gået meget svingende i løbet af måneden, man kan tydeligt se hvordan vi tog hjem fra ferie d. 5 og derfor brugte tiden på transport. Midt på måneden var jeg nedlagt med nogen sygdom og d. 25. blev jeg ramt af hold i ryggen efter at jeg havde været ude og gå 11. km, derfor ligger d. 26. også lavere, da jeg var dopet på Ipren og Panodil, men stadigvæk havde jeg grumme smerter (jeg kan stadigvæk mærke det i dag).

Vi skal da også lige have noget statistik på distancerne:

Alt i alt, har jeg gået 437,4 kilometer. Not to shabby hvis jeg selv skal sige det!

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er blevet meget motiveret af den udfordring vi har kørt på Garmin Connect, der har i perioder været meget konkurrence, i hvert fald i blandt top 3, men faktisk synes jeg at alle deltagerne kan give sig selv et klap på skulderen. Det er nogen flotte tal der er lagt op og hvis de 2 i bunden både får anskaffet sig et ur, samt begynder at gå med det, så bliver konkurrencen kun endnu hårdere.

Vi kører videre i april måned med endnu en udfordring på Garmin Connect, om end der ikke er noget specielt mål (andet end at være bedst) og jeg har heller ikke planer om at skulle give den helt så meget gas, i hvert fald starter jeg langsomt ud, så jeg kan komme over mit hold i ryggen… #Peterergammel

 


En kommentar

Skriv et svar