Derfor farvede jeg mit hår hvidt! – Temafest, TJEEEEK!

NEJ! Jeg var ikke MALFOY!

Hvidt hår + Harry Potter Temafest giver i de fleste tilfælde Malfoy…

I sidste uge var jeg nok det man kan kalde en temafest jomfru. Bevares, vestern tema til en firmajulefrokost har jeg da prøvet. Men det her med at tage til en temafest, kun for temafestens skyld skulle jeg prøve for første gang.

Rewind et par måneder, hvor min HTX vennegruppe finde ud af at det faktisk er ret lang tid siden at vi sidst har set hinanden, uden at det det har været til et bryllup.
Det bliver derfor besluttet at vi skal ses og da vi snakker om hvad vi skal lave får jeg i min kådhed udbrudt Harry Potter fest. På trods at lidt protester fra Kasia, kommer der ikke noget bedre forslag frem.

Så Harry Potter it is!

Umiddelbart efter, gik planlægningen i gang, jeg var lidt indstillet på at jeg gerne ville gøre noget ekstra ud af det og da Daniel foreslog at jeg skulle være Gellert Grindelwald, tænkte jeg med det samme…. “Hvem fanden er det..?”

For hvem fan… er Gellert Grindelwald?

Vi gør det her kort tænker jeg.
Gellert Grindelwald var den onde troldmand før Voldemort blev den onde troldmand. Gellert Grindelwald ses kort i Harry Potter and the Deathly Hallows, men kommer til at have en større rolle i Fantastic Beasts and Where to Find Them.
Overfor Newt Scamander ses Gellert dog det meste af tiden, i forklædning som Percival Graves, spillet af Colin Farrell. Men der er korte scener hvor man ser Gellert selv.

Gellert Grindelwald spilles af selveste Johnny Depp, og hvem pokker har ikke lyst til at være Johnny Depp!
Jeg havde lidt forventet at Kasia ville sætte en stopper for det, specielt med tanken om at jeg skulle have farvet hår. Men nogen gange bliver man bare overrasket og et GO fra Kasia betød at nu var der ikke nogen vej tilbage. Jeg skulle have hvidt hår.

So there you have it! Hvidt hår + Harry Potter Temafest er ikke altid lig med Malfoy!

Om end jeg ikke er helt så bleg som Gellert er, så synes jeg ærlig talt selv at det endte med at blive ret godt!

Bemærk den hjemmelavede Elder Wand. My Pride and Joy! 😀

Tak for en fantastisk aften I fantastiske mennesker, ugler, mini-halv-kæmper! 🙂
Ser frem til næste temafest, som nok skal blive lige så fantastisk!

Hak ved endnu et punkt på min Bucket List!


Skriv et svar