Dengang jeg tog jagttegn (Del 2)

Tilbage i august skrev jeg et indlæg om min opstart med at tage jagttegn.

En del vand er løbet under broen siden, en del timer er brugt i undervisningslokalet, på skydebanen og på en mark hvor der skulle laves afstandsbedømmelse.

Men nu, NU er det endelig tid til en opdatering. Det på trods af at det efterhånden er en måneds tid siden at jeg burde have skrevet indlægget.

Det er med KÆMPE stolthed i stemmen og i min skrivning at jeg nu skal skrive: Jagttegn TJEEEEEEK!
Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, var jeg tilmeldt jagtprøven 5. oktober. En dato som jeg både så frem til med spænding og en del nervøsitet. En dato som der skulle øves, trænes og terpers for at kunne overkomme. Rejsen har alligevel været lang. Så vidt jeg husker startede vi tilbage i august. Alligevel har jeg ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg meldte mig til. Det har været en underholdende og fantastisk lærerig udfordring. Som jeg med stolthed nu kan sige at jeg klarede

Ikke nok med at jeg har klaret prøven og har modtaget mit jagttegn. Har jeg faktisk også allerede være på min første jagt, dog som medhjælper, da jeg endnu ikke må jage før jeg også har klaret en skydeprøve.

Fremtiden?

Lige netop skydeprøven er også næste skridt. Jeg er endnu ikke tilmeldt, men regner med at det skal klares i starten af næste år. Først skal jeg lige lære at ramme de der satans lerduer 😉

Der efter må vi se hvor hele det her jagteventyr trækker mig hen!

Det er fantastisk at kunne hakke et så stort punkt som et jagttegn, af på min bucket list. Et punkt som har været på helt fra starten og samtidig et punkt som jeg rent faktisk har måtte knokle for at klare!


Der har været press på den sidste måneds tid, hvilket også er grunden til at I ikke har hørt noget fra mig. Arbejde og fritidsaktiviteter har skubbet lysten til at skrive i baggrunde. Sådan er det jo desværre i perioder og lige meget hvad, så vil bloggen desværre altid blive nedprioriteret i forhold til de andre ting jeg har i mit liv.

Alligevel håber jeg stadigvæk at I alle sammen gerne vil følge med. Så skal jeg nok prøve at komme med flere opdateringer. For en ting er sikkert. Jeg er stadig først lige begyndt!


Skriv et svar