Den gang jeg var på svampejagt

En fugtig og halvdunkel dag i slutningen af september. Tog vi på svampejagt, på initiativ fra min svigermor.

Personligt elsker jeg at være i naturen og efteråret et virkelig et af mine yndlingstidspunkter. Kombinationen af det grønne og de falmende farver. Den fugtigt duft af skov og de mange lyde er alle sammen med til at give en fantastiske oplevelse når man går rundt.

Jeg har aldrig før været på svampejagt. Hvilket også er grunden til at det har stået på min bucket list helt fra starten af. Så da jeg endelig fik muligheden så slog jeg da også til. Under kyndig vejledning af min svigermor bevægede vi os ind i skoven. Jagten gik specielt efter  Karl Johan, men også andre spiselige svampe.

Det er et af de helt små punkter på min bucket list, men samtidig et af dem jeg har haft mest fornøjelse ved at klare.

STEMNINGSBILLEDER!

 


Skriv et svar