Den gang jeg spiste snegle

Der er få punkter på min bucketlist som jeg egentlig ikke bryder mig om at skulle gennemføre. Men mere har skrevet på for at udfordre mig selv. Under kategorien Speciel Mad, finder man en stor række af de her punkter. Ting som for mig er meget grænse overskridende.

100 års æg, forskellige slags insekter og kyllingefødder er alle ting som for mig ville være meget grænse overskridende. Alligevel er det ting som jeg skal smage, om ikke andet så bare for at sige at det er gjort.

Men én ting… ÈN TING (!!) topper dem alle… SNEGLE…

Snegle er virkelig en ting jeg aldrig havde troet at jeg skulle spise. Faktisk var det et punkt jeg slet ikke overvejede at skrive på listen. Så ulækkert synes jeg faktisk at det var. Det står dog på listen for det kunne være sjovt at prøve. Men ærlig talt, så selv om jeg havde fundet et menu kort hvor det stod på, så er jeg sikker på at jeg ikke ville have bestilt det.

Nu er det heldigvis sådan at man ikke kan bestemme alt her i livet og da Kasia og jeg, havde sidder i selvskab med en rigtig god ven og snakket om ting vi nok aldrig ville spise. Var snegle en af de ting der var blevet nævnt. Det skulle vise sig at han hurtigt havde fanget det.

Det betød at da vi kom til middag hos ham og hans kæreste en uge senere stod menuen på intet mindre end… SNEGLE…

Bevares! Han havde også lavet en VIRKELIG lækker Butter Chicken, men forretten stod på snegle…

Vi var i den heldige situation, at der faktisk ikke var nogen af os til stedet der nogensinde havde smagt snegle. Så vi var alle sammen helt på bar bund med hvordan man overhovedet får fat i den inde i huset.

Det var da heldigvis ikke noget en tandstik ikke kunne klare og pludselig sad vi med de her små kødklumper foran os.

Næste skridt er jo så bare at putte den i munden. Det tog en omgang koldsved, rysten på hænderne og synkning af mundvand før jeg kom også igennem det punkt.

De første par tyg i sneglen blev taget med en lidt nervøs fornemmelse. Men herefter er det værste faktisk klaret. Snegle smager ikke helt værst. Det endte da også med at blive til et par stykker bare for at være sikker på at det var helt rigtigt.

Alt i alt en fed oplevelse som jeg i den grad ikke havde regnet med!

Ikke desto mindre betyder det ENDNU et punkt på min bucketliste som jeg kan tjekke af!

Har I nogen sinde smagt snegle og hvad er det mest grænseoverskridende I nogensinde har smagt?
Jeg hører også gerne fra jer med forslag til hvad der ellers skal på listen under kategorien “Speciel Mad”.


Skriv et svar