10 Bucketlist punkter, du kan gennemføre i dag!

Hvor der er nogen punkter på din bucketlist som det kræver noget forberedelse for at kunne klare. Her mener jeg jordomsejlinge, have 1.000.000 på kontoen, eller få vægten ned på et specifikt niveau. Er der andre punkter som man i princippet kan klare når som helst det skulle være, enten helt gratis eller for forholdsvis billige penge.

Derfor kommer jeg her med 10 forslag til punkter som du kan klare i dag!

 1. Bygge et sandslot
  Langt de fleste har jo nok bygget et sandslot da de var børn. Men hvad med efter at du er blevet voksen? Jeg mener ikke bygge et sandslot som i at du hjælper dine, eller andres børn. I stedet mener jeg at du skal bygge dit helt eget sandslot. Af den simple årsag at det er sundt at holde fast i sit barnlige sind.
 2. Lære at jonglere
  Bolde til at jonglere med kan laves meget billigt og man behøver ikke at gå ud og købe nogen.
  Et par skefulde mel pakket ind i et par balloner, så er du godt kørende. De kan på den måde have lige præcis den størrelse du vil have og de har en rigtig god vægt til jonglering.
 3. Bygge et snefort
  Okay, den her er måske ikke altid lige til at klare. Men når muligheden er der, så kom da udenfor. Frisk luft og lidt sjov er da trods alt en del federe end det sidste afsnit af vild med dans.
 4. Starte en blog
  Den burde jo komme, ikk?
  Du kan faktisk helt gratis starte en blog ved at gå ind på en række af de gratis sider hvor man med ganske få klik kan være i gang. Alternativt er det på ingen måder svært at få sit eget domæne og leje plads på et webhotel. Det kræver dog et mindre opstartsbeløb.
 5. Lave din egen sæbe
  Du kan faktisk lave sæbe med relativt få produkter og ret billigt. Selv om du skal passe lidt på med nogen af materialerne, er det også ret simpelt.
 6. Gennemføre et computerspil
  Jeg har garanteret klaret det her punkt. Men kan faktisk ikke huske hvad det sidste spil jeg har gennemført har været, de fleste har allerede en konsol, en pc, telefon eller tablet. Måske endda en gammel gameboy eller lign. Så det er jo bare at komme i gang!
 7. Være turist i din egen by
  Ja, du ved nok hvor supermarkederne ligger, hvis det er en større by har du nok været forbi de lokale butikker. Men hvad med historien bag byen, kender du til den? Lav en Google søgning og se hvad du kan finde af spændende ting i lige netop din by og så tag ud og se den.
  Hvis den by du bor i er meget lille, så kan du måske med fordel tage nabo byen 😉
 8. Lave et stamtræ
  At følge ens familie tilbage i tiden er en af de ting som jeg flere gang har prøvet at starte op. Faktisk kan du komme i gang relativt simpelt. Tag en tur igennem minderne fra din familie, find alle de informationer du kan omkring din familie og arbejd afsted derfra.
  Alle kirkebøger i Danmark frem til nyere tid er tilgængelig på rigsarkivets hjemmeside så der kan du komme et godt stykke videre.
 9. Gør en ting du er bange for
  Hold en edderkop, kravl op på en stige (uden at falde ned selvfølgelig), tag en dukkert på stranden. Der er mange ting man kan være bange for men også mange muligheden for at arbejde med sin frygt.
 10. Bliv bloddonor
  Okay, okay, okay, den her kan du måske hellere ikke klare i dag. Men du kan da melde dig!

Jeg er (som jeg efterhånden har sagt nogen gange) overbevist om at ens bucketlist ikke kun skal indeholde store punkter. Tilføj nogen mindre punkter for motivation. Efterhånden som du kan krydse dem af vil de næste punkter blive mere overskuelige.


Skriv et svar